HTML

Magamról

Gondolatok közéletről, az ország és Európa sorsáról

Találkozzunk a Facebookon!

        

Friss topikok

  • SomTom: Kedves Péter & PM! Az ilyen típusú politikai kardozásra nyilván szükség van, de azt állítom - ... (2014.05.10. 12:22) Lehet-e megújulni Molnár Zsoltokkal?
  • Szilveszter Horváth: Kedves Mihály! Köszönöm a gratulációt. Ám nem annyira az én érdemem. Egy sorstársi közösségben si... (2013.12.14. 11:22) Az aluljáróban
  • : @imres: Miért is elvtárs? Konkrétan mitől lenne ez propaganda és idióta? Tényleg elkeserítő az ily... (2013.09.27. 19:01) Nép véleménye? Kösz nem!

Hétfőn jelent meg Zuschlag botránykönyve. Ebben szexkalandjain és ivászatain, na és gyorshajtásain kívül túl sok mindenről nem esik szó, de állítólag még a Simon-botrány is benne van. Zuschi komoly segítséget kapott a Napi Gazdaságtól meg a Fidesztől, hogy lehetőleg még a kampányban kijöhessen ez a mű, sietni kellett, na.

Azt értjük, hogy mi ebben az üzlet a Fidesz számára, de vajon Cusinak miért érhette meg? Nem gondolom, hogy a könyvkiadásért járó bevétel kellő motiváció lenne Jánosunknak, biztos van itt még valami!

A Simon- és Cusi botrányokon túl még egy komoly ügy borzolta a kedélyeket az elmúlt napokban, ez pedig az országos listát állító kamupártok sokasága. És itt újra összeér a Fidesz és Zuschlag érdekeltsége. Talán emlékeztek rá, hogy a Heti Válasz néhány hete - a jobboldali médiumok közül egyedül - foglalkozott azzal, hogy Zuschlagnak köze van egy kamupárthoz, de újabb információk alapján inkább két ilyen párt van. Aztán a napokban erről már nem nagyon írt senki, jobboldalon meg pláne nem. Miért is tették volna, hiszen a Fidesz szándéka már eleve az volt, hogy sok induló legyen a választáson, osztódjanak csak azok a protest-szavazatok!

Ha igaz, hogy Zuschlag van két kamupárt mögött, akkor nagy eséllyel az lehetett a könyv egyik feltétele, hogy nem nagyon piszkálják a kamupártok jelöltjeit, hiszen ha a projekt sikeres, Cusi a zacskós 50 milliónál is többet kaszálhat a kampánytámogatásokból. Ügyes.

 

Címkék: zuschlag kampányfinanszírozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilagyipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr155853804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása